Fietsvakantielinks


 

De basis voor een geslaagde fietsvakantie.

U vindt hier alles over:
fietsroutes,
gps routes,
fietsgidsen,
fietsreizen,
fietsverhalen,
fietstechniek,
fietsorganisaties etc.

We zijn onlangs gestart met deze site en dagelijks wordt het aantal pagina's en fietslinks uitgebreid.

Heb je:
suggesties of;
wil je een linkruil aangaan of;
interessante links melden of;
een link melden die niet correct is
klik dan
Hier.

 

Wil je kijken op Harry's fietsvakanties klik dan op :


Colofon en disclaimer
Copyright © 2000-2023 Fietsvakantielinks.nl

 

 

 

 

Terug naar de startpagina

 

Colofon

www.fietsvakantielinks.nl  is een initiatief van en wordt beheerd door Harry en Henriëtte Lammertink.
Wilt u contact opnemen klik dan Hier.

Copyrights:
Op onze informatie, tekst, foto’s en de door ons gepubliceerde eigen fietsroutes, zitten copyrights: Copyright © 2000-2023: Fietsvakantielinks.nl. 
Overname van teksten, foto's, routes etc  alleen na schriftelijke toestemming.

Disclaimer
Fietsvakantielinks.nl kan niet instaan voor de beschikbaarheid en juistheid van de op http://www.fietsvakantielinks.nl voorkomende gegevens. Vermeldingen en toelichtingen zijn indicatief. Fiestvakantielinks.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op Fietsvakantielinks.nl kunnen geen rechten worden ontleend.
Deze website bevat hyperlinks naar websites die buiten het www.fietsvakantielinks.nl domein liggen. Fietsvakantielinks.nl is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Affiliate Links
Een deel van de links op deze website zijn affiliate links, en verwijzen door naar de Fietsvakantiewinkel, De Zwerver of verschillende reisorganisaties . Dit houdt in dat wanneer u via zo'n link iets bestelt / u aanmeldt bij de site waar je op terecht komt, wij een commissie ontvangen als dank voor de aanlevering van klandizie. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van uw aankoop. Dit kost u, maar levert onze website wel inkomsten op waardoor wij deze Site in stand kunnen houden.. 

De statistieken en bedragen worden bijgehouden door advertentienetwerken zoals Tradetracker, Tradedoubler, Daisycon, Awin.

 

 

 

 


 


Terug naar boven